Beoordelingen van Genkei Geldrop

Recente recensies

5.0
Rene
gisteren
Jessica
29 januari 2023

Bezorging zoals aangegeven. Eten was weer super lekker, goed warm. Bezorger was heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica Sijtsma
29 januari 2023

Altijd heerlijk!

A van Bussel
29 januari 2023

Lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
28 januari 2023

Wederom hartstikke lekkere sushi gehad. Stond klaar op de afgesproken tijd.

Richard
28 januari 2023

Zoals altijd weer hartstikke lekker, stelt nooit teleur

Maud
27 januari 2023
Jolanda van Rooij
19 januari 2023

Was weer erg lekker

Sander Daniels
18 januari 2023

Goed verzorgd en ruim op tijd

Henrik
17 januari 2023

Lekker en verse ingrediënten. Salade kleine porties maar heerlijk. Prijs kwaliteit kwantiteit verhouding redelijk. Prijzen naar mijn mening overal nagenoeg hetzelfde. Bij Genkei online bestelling 10% korting dat is dan weer netjes en lekker meegenomen. :)

verstappen
15 januari 2023

Bezorgtijd kwam overeen met wat in de mail stond. Alles was lekker. Weer van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
15 januari 2023

Perfect op tijd, heerlijk vers en goede smaken. Heerlijk gegeten.

Anouk
14 januari 2023
Marieke
8 januari 2023
Emma
7 januari 2023
R
7 januari 2023

Sushi was geplet maar wel lekker. Jammer dat de optie voor cash betalen nog altijd niet beschikbaar is op de website.

Anke
7 januari 2023

Erg lekkere sushi, houden rekening met allergieën en dat is erg belangrijk voor mij. Dus ik ga zeker nog eens bestellen!

Sonja
6 januari 2023

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi, niks meer op aan te merken ga zo door. Groetjes

Ellen Dijstelbloem
6 januari 2023
RvG
6 januari 2023
Gijselhart
5 januari 2023

Mooi op tijd bezorgd en goede kwaliteit ,wat ik van Genkei gewend ben.🙏👌👍

Bot
4 januari 2023

Meerdere malen besteld en altijd tevreden, maar de laatste bestelling dat was zalm sashimi normaal gesproken zat hier altijd sla bij,maar deze keer zat er plastic sla bij en dat vind ik echt niet kunnen.

Esther
1 januari 2022

Het was weer super zoals altijd

Jessy
1 januari 2022

Het was weer heerlijk! Een geweldig (lekker) begin van 2023!

Jolanda
30 december 2022

Op tijd geleverd, heerlijk vers!

Cara
28 december 2022

Normaal mega tevreden!! Nu was het eten 20 min te laat. Koude warme gerechten en warme koude gerechten. Helaas voor het eerst na meerdere malen een slechte ervaring gehad.

Rijkers
27 december 2022

Jammer dat de kip ook naar vis smaakte Sushi was wel goed

Michèle
27 december 2022

Heerlijke sushi!

Jeroen
27 december 2022

Prima sushi!

S
26 december 2022
Tiny van Grafhorst
25 december 2022

Prima service en prima kwaliteit

Ronnie Schuurman
25 december 2022

De bestelling zag er prima uit, het eten was heerlijk en voldoet aan de verwachtingen. Als ik weer sushi wil eten ga het zeker betsellen Bij Genkei.

Iris
24 december 2022
C
24 december 2022

Echt weer van genoten!

Angelique
23 december 2022

Mooi op tijd bezorgd en erg lekker!

RB
23 december 2022
Kelly
23 december 2022
Richard
22 december 2022

Lekker gegeten weer!

Sonja
18 december 2022

Lekker vers en smaakte weer heerlijk

Emily
16 december 2022

Lekkere sushi, ze houden altijd rekening met je wensen en netjes op tijd af te halen.

U
13 december 2022
Karolien
11 december 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging sneller dan ik had verwacht! Zeker voor herhaling vatbaar!😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Hout
10 december 2022

Zoals altijd, top

Selina
9 december 2022

Ik vond het echt heerlijk ik heb letterlijk nog nooit zoon lekkere sushi gehad vooral die met kip en de levering was gewoon niet normaal snel

Christine Finch
3 december 2022

Bezorging was echt lekker optijd ! Sushi was super lekker....

J
2 december 2022

Heerlijke en super lekkere en verse sushi. Ook de Genkei bowl was heerlijk.

Lonneke
28 november 2022

Sushi bezorgd door een vriendelijke bezorger. En precies op tijd. De sushi smaakte, zoals gewoonlijk, weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerben
23 november 2022

Sushi en poke toppers! Keer op keer!

V.
21 november 2022

Heerlijk vers.

Arno Bos
18 november 2022
Christine Finch
16 november 2022

als altijd super lekker

Gennip
15 november 2022
Lianne
3 november 2022

Heerlijke sushi, sashimi mag wat saus op. Gyoza te krokant. Maar het smaakt prima.

Daan
2 november 2022

Lekker weer maar de rijst was wel waterig

T. vd Heijden
30 oktober 2022

Het eten was super de bezorging snel. De bezorger mag alleen een stuk vriendelijker zijn.

Christine Finch
27 oktober 2022

als altijd Super lekker

Ilona
23 oktober 2022
ROLAND
23 oktober 2022
Eric Wijnen
23 oktober 2022

Perfecte kwaliteit prijsverhouding. Altijd vers gemaakt.

M.Bronnenberg
23 oktober 2022
V.
22 oktober 2022

Heerlijk vers.

Christine Finch
16 oktober 2022

super super lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milly
16 oktober 2022

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy H
14 oktober 2022
Odette
14 oktober 2022

Top. Zeer smaakvol. Heerlijk van smaak en lekker vers. Goede prijs kwaliteit verhouding. Sneller bezorgd dan werd aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
9 oktober 2022

Toppertje. Warm, lekker en prima op tijd. Weer genoten.

J. de Jonge
7 oktober 2022

Supersnelle bezorging. Aardige bezorger

Nathalie van der donk
2 oktober 2022
Roos
2 oktober 2022

Snelle bezorging, en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Puerto Valverde
2 oktober 2022
Merel
29 september 2022

Heerlijk zoals altijd en op tijd klaar!

Carin
26 september 2022

Het was echt heerlijk , we hebben er van genoten

Alex
25 september 2022

Bezorging zou 17:30 uur zijn maar om 17 uur was de bezorger er al, top! Eten wis altijd lekker bij Genkei.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbie
23 september 2022

Pokebowl bevat vooral veel rijst. Sashimi is wel echt heel goed.

Fam. Oost
22 september 2022

Weer erg lekker en de warme hapjes waren ook warm.

Robbie
21 september 2022

Blij verrast met deze sushi. Zéér goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wies
18 september 2022

Het was heerlijk!

M
18 september 2022

Lekker, vers en goed zoals altijd en het was binnen een 20 minuten na bestellen al bij de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Dijstelbloem
18 september 2022

Zoveel zout in het ei dat het niet te eten was. 0,0 zoetigheid. Heb dus de helft van de sushi kunnen weggooien

Manon
18 september 2022

Altijd heerlijke sushi en snel bezorgd😊

B
16 september 2022
Nathalie van der donk
12 september 2022

Vond deze keer de pokebowl met kip.de rijst was bijna koud.anders lauw .en de sushi met krokant erin vond wat taaier .

Michèle
11 september 2022

Heerlijke sushi, lekker vers bezorgd

Katrien Al.
11 september 2022

As always extremely tasty and fresh! Sushi and poke bowl are always high quality! Also very fast delivery!

Daan
10 september 2022

Bestellen al geruime tijd heel lekkere sushi, maar deze keer leek het alsof de rijst niet op smaak was gebracht.

Dtje
8 september 2022

Heerlijk verse sushi en goede service snel klaar

Paul
28 augustus 2022

Wederom heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjoleine
27 augustus 2022

Erg lekker en vers

Nathalie Van der donk
27 augustus 2022

Altijd weer goed en lekker

Annemarie
27 augustus 2022

Snelle levering en lekkere pokebowls.

Laura
24 augustus 2022

Vers en snel bezorgd. De pakketten zijn goed samengesteld, hou erg van de geflambeerde zalm. Mis alleen de tamago in de crunchymix

Angelique Hofman
18 augustus 2022

Heerlijke verse sushi

Rinse
17 augustus 2022

Heerlijk gegeten! Uitstekende kwaliteit en stipte en vriendelijke bezorging!

Lisanne
15 augustus 2022

Normaal altijd heerlijk sushi , nu was het droog en leek wel of het niet vers was en er al erg lang stond. Sushi was ook niet goed gerold sommige waren gewoon nog open en vielen meteen uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janey
14 augustus 2022
T
14 augustus 2022
Iris
11 augustus 2022

Besteld en 10 minuten later werd het al bezorgd. Super snel en lekker !!

Christine Finch
11 augustus 2022

was weer lekker ! Als altijd ! De bezorging was ok....ze moet wel een beetje leren vriendelijke zijn

Gerben
7 augustus 2022
RB
5 augustus 2022
Agnes
5 augustus 2022

Beste Sushi die ik tot nu toe heb gehad en altijd goede service en vriendelijk!

Marly
5 augustus 2022

Top eten en top service!

Angelique Hofman
4 augustus 2022

Snel bezorgd Lekker en vers

Nathalie van der donk
31 juli 2022
M.Bronnenberg
31 juli 2022
Petra Willems
29 juli 2022

Poke bowls zijn voortreffelijk 👍

Gerben
24 juli 2022

Top!! Elke keer weer vers, lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie Van der donk
20 juli 2022

Poke bowl chicken smaakte weer goed

Tpj
20 juli 2022
Sonja
19 juli 2022

Zoals altijd heel lekker. Dank juille wel. Groetjes en tot snel

Martijn Vugts
17 juli 2022

Lekker eten, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo
16 juli 2022

Super !

Karin
15 juli 2022

Voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde. Het eten was bijna klaar toen ik binnen kwam, zag met eigen ogen dat het vers bereid werd. Goed op smaak, en smaakte ook naar meer. De wasabi, gember en soja krijg je er netjes apart bij. Zeker voor herhaling vatbaar.

F.Coppens
15 juli 2022
Annemarie
13 juli 2022

Ruim op tijd bezorgd. Heerlijke pokebowls!

Iris
11 juli 2022

Het was weer heerlijk !!

Maartje
9 juli 2022

Al heel veel hier afgehaald, nog nóóit teleurgesteld geweest! Altijd een feestje 😃

Sonja
8 juli 2022

Lekker zoals altijd. Mijn vaste sushi afhaal restaurant heerlijk

WH
6 juli 2022

Topproducten wederom weer!!

Van der donk
2 juli 2022

Zoals altijd heel lekker

Emily
26 juni 2022

Heerlijke sushi en goede service

Kim
25 juni 2022
A van Tongerlo
19 juni 2022

Het was weer super lekker en de bezorging perfect op de minuut af top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine Finch
17 juni 2022

super lekker ! Mooi optijd ! Dus werr een blije klant !

M.Bronnenberg
13 juni 2022
Britt Coenen
11 juni 2022
Pietje
6 juni 2022
Carla Hartman
6 juni 2022

Heerlijk gegeten

Fam. Oost
5 juni 2022

Ondanks het bijzonder slechte weer toch op tijd geleverd, hetgeen dat warm geleverd wordt was ook echt warm. De sushi was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
4 juni 2022

15 minuten moeten wachten bij afhalen terwijl ik precies op de afgesproken tijd aankwam, hierbij ook geen excuses.

Femke en Nick
3 juni 2022
WH
2 juni 2022

Heerlijk gegeten, prima porties. Vers bereid, we waren iets te vroeg met afhalen en konden mooi nog kijken naar de laatste fase van bereiden. Mooi om te zien. Prettige medewerkers!

Rachelle
1 juni 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Pascale
29 mei 2022

Heel lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
27 mei 2022

Heerlijk verse sushi, netjes op tijd geleverd. Fijn via mail op de hoogte gehouden van je bestelling!

Desriac
25 mei 2022

De kwaliteit is qua prijs helemaal top

Fam de Bruijn
24 mei 2022

Heerlijke sushi met lekkere bijgerechten. Echt een aanrader!!

Gerben
24 mei 2022
Char l es
21 mei 2022

Super lekker

Hans van Gils
20 mei 2022

Top. Was weer super lekker

Yvar de Weerd
20 mei 2022

Vers en heerlijk van smaak!

Eric Wijnen
19 mei 2022

Online besteld, bereiding van gerechten op moment van afhalen. Super vers

Christine Finch
18 mei 2022

de Bezorgers mag echt iets vriendelijke zijn !!

wweghorst
13 mei 2022
Buck
12 mei 2022

Ik heb hier al vaak eten besteld en heb vaker doorgegeven dat je soms in de zaak wat langer moet wachten dan doorgegeven is. Dit keer hebben we het eten laten bezorgen en echt ruimschoots binnen de afgesproken termijn. En het eten? Echt ongelooflijk lekker. Kwaliteit hoor een eerlijke prijs. Echt super!

Dirkje
10 mei 2022

Sorry voor het wachten

Sylvia
9 mei 2022

Goede kwaliteit, bezorging was prima op de afgesproken tijd. Wij zijn tevreden!

Vincent
8 mei 2022

Gewoon heel lekker! 👍🏻

Chris van der Weide
7 mei 2022
Muna
6 mei 2022

Heerlijk!! Snelle bezorgingg! Topp

Lies
5 mei 2022

Zoals elke keer weer geweldig

Marco van Tiggelen
5 mei 2022

Heerlijke Sushi, genoten met het hele gezin!

Mike
1 mei 2022

Ik pak altijd een pokebowl en ik vind de kwaliteit opzich wel oke, maar ik mis wel iets, er mogen meer verschillende dingen in, misschien een paar stukjes mango of iets. Bij de visboer heb je voor 11 euro ook een pokebowl en daar zitten echt meer verschillende dingen in, dat zou het nog beter maken....

Buck
25 april 2022

Laten we positief beginnen: het eten is hier altijd top! Verser kun je het niet krijgen! Dat heb ik ook al vaker doorgegeven. Echter bij deze bestelling heb ik helaas 15 minuten moeten wachten. Bij controle van de bestelling bleek de pokebowl te zijn vergeten. Op weg naar de auto kwam de vriendelijke mevrouw die de bestellingen opneemt, mij ook nog de sushimi brengen, die ook was vergeten. Erg slordig! Dan nog een tip voor deze goede zaak: Omdat deze zaak ook werkt met thuisbezorging, lopen er in deze afhaalzaak jongens in en uit om de bestellingen rond te brengen. Soms zitten ze in de zaak languit op een stoel met de telefoon te spelen. Ik vind het niet uit zien voor de klanten die daar aan het wachten zijn en dat hoor ik van meer klanten. Als het mijn zaak was, dan deed ik hier iets aan! Maar dat moet iedereen zelf weten.

Niki
24 april 2022

Wederom super lekker!!

Christine Finch
24 april 2022

was echt super lekker...heb echt van genoten ! 🥢🍥🍣🍤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denyse
23 april 2022

Super vers,was weer genieten

Merel
22 april 2022

Heerlijk eten, snel klaar, aardige medewerkers

Susan
21 april 2022

Lekker gegeten, zeer snelle bezorging.

Odette
18 april 2022

Heerlijk, en genieten weer. Zalige sushi. Bezorging tiptop op tijd. Keurig.

van Mierlo
12 april 2022

Was lekker vers, alleen volgende keer geen warme producten op de sushi leggen, zou ik apart verpakken

Alex
9 april 2022
Wendy Peels
9 april 2022

Was weer lekker en zag er verzorgd uit.

Rickert
9 april 2022

Gewoon goeien handel

Ellen Snijders
8 april 2022

Heerlijk

Eva
8 april 2022

Erg lekker

Christine Finch
5 april 2022

Super lekker als altijd !

Michiel
4 april 2022

- kwaliteit van het eten is echt super! - maar waarom beginnen jullie altijd pas met het maken van mijn bestelling als ik in de winkel ben? (wat heeft zo’n tijdslot of reservering dan voor zin?)

Josine
31 maart 2022

Altijd lekker

Robin
29 maart 2022

Lekkere verse sushi, snel klaar, goede prijs.

Iris
27 maart 2022

Super lekker en vers. Goeie kwaliteit.

Eva Mennes
27 maart 2022

Weer erg genoten

Peggy van Happen
26 maart 2022

Perfect!!

Christine Finch
26 maart 2022

sushi was als altijd : Super Lekker Bezorging was prima optijd ! ...allen de bezorger mag wel iets vriendelijke zijn ! Geeft te tas af...en verder niks !

Elwin
25 maart 2022
Ice
24 maart 2022
Gerda loog
24 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Mark
22 maart 2022
Eva Mennes
22 maart 2022

Super lekker en heel lief rekening gehouden met onze 1,5 jarige dochter (veggie sushi apart van de rauwe zalm)

henric
21 maart 2022

lekker en vers. Goed eten.

M.Bronnenberg
20 maart 2022
Nathalie Van der donk
19 maart 2022

Was weer heerlijk.vond alleen de sushi te koud.

Renate van Vliet
19 maart 2022

Super super super!!!!!! De passie waarmee jullie staan te werken!!! Chapeau ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Claudia
15 maart 2022
Lammers
15 maart 2022

Schotel was mooi opgemaakt en zag er heel feestelijk uit. Was erg smaakvol en vers.!

Christine Finch
14 maart 2022

super Lekker ! Bedankt voor de (extra) Sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharita
13 maart 2022

Jammer dat de bezorger een half uur te laat was, want eten was lekker.

Anita Desriac
12 maart 2022

Altijd super snel geleverd en lekker vers.

Renate
9 maart 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging

Leonie Hagelaars - van den Einden
9 maart 2022

Weer heerlijk gegegen!

Anneke
6 maart 2022

Heerlijke sushi!! Bezorger was niet echt vriendelijk, zei niks. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine Finch
6 maart 2022

als altijd super lekker ! 🍤🍣🍥🥢

Nathalie Van der donk
6 maart 2022

We hadden sushi en een pokebowl.smaakte heerlijk

Charles Lenoir
5 maart 2022

We hebben weer genoten van de heerlijke sushi!

Richard
4 maart 2022
G.
4 maart 2022
Buurvrouw
3 maart 2022

Zoals altijd , snel bezorgt en super lekker

Katja
3 maart 2022
Lisette
2 maart 2022

Heerlijk zoals elke keer.

Eric Wijnen
1 maart 2022

Online besteld, bij afhalen werd het ter plekke bereid. Super vers!

Christine Finch
26 februari 2022

super lekker

Iris
26 februari 2022

Wederom goede kwaliteit, lekker vers en heerlijk!!

Cor
22 februari 2022

Lekkere sushi, snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine Finch
14 februari 2022

was als altijd super lekker !. Bezorging prima ! Mooi optijd ! Bedankt en tot de volgende keer ! 🥢🍤🍥🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
13 februari 2022

Snel geleverd , zeer smakelijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
13 februari 2022

Heerlijk gegeten.

Renate van Vliet
13 februari 2022

Geweldig, zo vers en de aandacht waarmee de sushi gemaakt werd, top!!!

Irene
12 februari 2022

heerlijk en mooi op tijd

Pros
12 februari 2022

Niks om over een te klagen. Vers en volgens afspraak bezorgd💯

Peggy
12 februari 2022

Sushi is te koud en lag rommelig in het bakje

Emma
6 februari 2022

Ik ben altijd vrij kritisch als het gaat over sushi want het is natuurlijk niet het goedkoopste maar ik was echt superblij verrast ! Wat was het heerlijk en we konden het vrij snel afhalen. De poke bowl vulde echt enorm goed in tegenstelling tot sommige zaken en het smaakte allemaal goed vers. Top !

Vorstenbosch
6 februari 2022

We hebben lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de Mortel
6 februari 2022

Altijd heerlijk van smaak, alleen was deze keer de sushi een beetje rommelig gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RF De Lezenne Coulander
5 februari 2022

De bestelling was niet helemaal in orde. We hadden een sashimi-mix besteld met tonijn en zalm, maar kregen alleen met zalm. De rest was top!

Erik
4 februari 2022
Tjansencloots
2 februari 2022
Blom
31 januari 2022

Lekker gegeten.

S Nej
31 januari 2022

Lekkere gerechten echter was de zalm niet goed gebakken was nog helemaal ongaar binnen en de ebi fry ook net te kort gebakken waardoor t allemaal ongaar is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo Engelaar
30 januari 2022
Melvin
30 januari 2022

Lekkere sushi en op tijd klaar

Daisy
29 januari 2022

Het eten was goed, maar ik heb 45 min moeten wachten bij afhaal. En dat terwijl ik 1,5u van tevoren besteld had!

Kim
29 januari 2022

Heerlijke sushi

Meggie
29 januari 2022

Ruime keus, makkelijke website, snelle bezorging en heerlijk eten

Djengis
27 januari 2022

Echt lekker, alles was vers en heel goed bereid.

Ramon
26 januari 2022

Verkeerde tijd bij de bestelling opgegeven en met 1 simpel telefoontje perfect opgelost. Prima kwaliteit weer.

Muna
25 januari 2022

Heerlijke sushi!! Geeen verbeterpunten! Snelle levering

Coene
24 januari 2022

Lekkere sushi Goede prijs Levering op tijd👍

Wouter
23 januari 2022

Het eten was heerlijk. Wel erg jammer dat de bestelling een half uur te laat werd bezorgd en dat we zelf moesten bellen om dit te ontdekken. Overigens ook geen excuses gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
20 januari 2022
Lonneke
17 januari 2022

Heerlijk zoals altijd! Sushi ziet er netjes uit, smaakt super lekker. En netjes en vriendelijk bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
16 januari 2022

Super vers, super kwaliteit!

I.S
16 januari 2022

Alles op de afgesproken tijd bezorgd. Was erg lekker.

Eline
15 januari 2022

Super goed sushi, vers voor je neus bereid en zeker een leuke prijs! Dit wordt mijn vaste toko 😊

Manjula
15 januari 2022
Gennip
15 januari 2022
Hans Prins
15 januari 2022
Robert
13 januari 2022

Altijd lekker hier.

Alien Hermans
9 januari 2022
Vorstenbosch
9 januari 2022
Christine Finch
9 januari 2022

helaas deze keer niet top scoren.... Mij bestelling was 15 min te laat...(kan gebeuren) masr de bezorger zei helemaal niks....hier, zei hij ! Omdat het iets later was...waren de mini Loempia's koud ! Ben echt niet gewend van jullie

Jeroen
7 januari 2022
Momo
6 januari 2022

Bestelling kwam 45 min later dan gepland

Pros
5 januari 2022

Alles vers ,keurig op tijd bezorgd , chapeau!

Veeken
4 januari 2022

Beste sushi ever !!

Annemieke de Groot
3 januari 2022

Super lekker én verse sushi! De bezorgtijd was wat vertraagd (niet erg), hiervoor belde ze netjes en bij bezorging zat er nog wat extra's bij. Goede service!

Christine Finch
2 januari 2021

Was als altijd super lekker ! Binnenkort bestel ik weer bij jullie ! 😊🥢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
2 januari 2021

Lekkere sushi! De pokebowl bevat erg veel rijst.

Liesbeth
2 januari 2021

We werden gebeld dat het iets later zou worden,dat later werd 2 uur. Dat is meer dan iets later.

Nikki
1 januari 2021

Anderhalf uur op eten moeten wachten Geen excuses of tegemoetkoming we hadden geen honger meer slechte service

Saskia Ketelaars
1 januari 2021

2 uur gewacht op onze bestelling. Dat is wel heel erg lang. Maar de sushi is dan wel echt super lekker elke keer. Onze favoriet! Dus vooruit, het is jullie vergeven.

Merith
1 januari 2021

Heerlijke pokebowl. Gegrilde kip was lekker, helaas waren er 2 porties in 1 verpakking gedaan waardoor de tweede portie veel minder saus bevatte.

Van der hulst
29 december 2021
Brigitte
27 december 2021

Lekker vers! Heerlijk.

Geldrop
26 december 2021

Iedere keer weer erg lekker en zeer snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
26 december 2021

Erg lekker

Kim
26 december 2021
Irene
25 december 2021

Was weer erg lekker, en mooi op tijd bezorgd

Rian van Werde
25 december 2021

Het was super goed

Fam Lipsts
25 december 2021

Super lekker! Grote stukke en alles vers! Aanrader en aanwinst voor Geldrop

Mir
23 december 2021

Al vaker hier besteld en altijd super lekker!

Marga
20 december 2021
Carin
20 december 2021
Swinkels
19 december 2021

Eenvoudig te bestellen, netjes op tijd geleverd en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carin
19 december 2021

Geen 5 sterren omdat als je eten besteld daarna bij aankomst nog steeds 20 a 30 minuten moet wachten omdat ze t nog moeten maken.....verser kan natuurlijk niet maar w88 in deze tijd is erg vervelend.

Miranda hoskens
17 december 2021

Heerlijk en goed warm! Wij bestellen zeker nog een keer

Bas
14 december 2021

Alles was heerlijk, zowel sushi als de bijgerechten. Flinke kom gebakken noodles en heerlijke jakitori spiesjes.

Jessica Sijtsma
12 december 2021

Weer heerlijk gegeten!

Judith
12 december 2021
Merel
11 december 2021

Heerlijk!!!!

Anoniem
8 december 2021
M vd Griendt
6 december 2021

Alles lekker vers en mooi op tijd klaar

Ewan Mack
5 december 2021
Patrick
5 december 2021

Het eten is altijd lekker, maar ze houden zich nooit aan de bezorgtijd. Gister ook weer 3 kwartier later t eten gekregen, terwijl ik het een uur vantevoren al besteld had. Zo gaat het bijna bij iedere bestelling.

R
4 december 2021

Snel en een streling voor je smaak papillen

Sandra
3 december 2021

Het was weer ontzettend lekker :-)

Verschuren
2 december 2021

beter rekening houden met het aantal personen ivm eetgerei. eventueel naar vragen in de bestelling.

Benny
1 december 2021

Sushi was heerlijk, net als de noodles. Bij de gebakken zalm was 1 stuk heerlijk, de ander rauw. Anders had ik 5* gegeven.

Leonie
30 november 2021

Het was heerlijk!

Natascha
30 november 2021
Van de Mortel
28 november 2021

Zeer tevreden zowel over het eten als de bezorging, ik ben een fan. Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Bijnen
28 november 2021

Verse heerlijke sushi, de garnalen waren warm en knapperig, de gebakken noodles waren ook warm. Ik vond de kipstukjes beetje "vreemd", niet allemaal structuur van kip? Jammer dat de zeewierloempia's er niet waren, die zijn ook wel favoriet! De bezorging is ook perfect op tijd! Het gaat me toch voornamelijk over de sushi, en die is echt vers en lekker!

Desriac
28 november 2021

Super

Piet
28 november 2021

Hartstikke lekker! De volgende keer bestellen we weer hier 😊

Marieke
27 november 2021

De Sushi was erg lekker, de sashimi was (voor ons) te dik gesneden en de salade dressing is erg zoet.

Kim
26 november 2021

Bezorging was super snel ! Een half uur eerder dan aangegeven per mail. De sushi was alleen wel heel droog alsof hij al de hele dag (of langer) kant en klaar in de koeling ligt. Dit was de vorige keer veel beter.

Esrick
22 november 2021

Had de ramen met kip besteld. Werkelijk heeeerlijk! Malse kip en precies goed gekruid, niet te flauw maar ook niet te sterk. De hoeveelheid was meer dan genoeg, ik kreeg het met moeite op. Aanrader en ga er zeker vaker bestellen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas Van Gils
21 november 2021

Altijd “spannend” om een nieuwe sushi tent te proberen, maar kwaliteit was goed, lekker, vers en stevig. Bezorger kon iets vriendelijker zijn, maar gehele ervaring is zeker positief en voor herhaling vatbaar.

Heidi
20 november 2021
Jolanda
20 november 2021

Weer heerlijk gegeten, super vers en op de afgesproken tijd geleverd! Spaarsysteem is een leuke actie

Ivo
19 november 2021

Kwaliteit was niet goed. Kip was gewoon vies. Die hebben we weggegooid.

Micha
17 november 2021
JP
14 november 2021
X
13 november 2021

Voor herhaling vatbaar!!

Geldrop
10 november 2021
Anoniem
7 november 2021
Christine Finch
6 november 2021

super lekker !

Helma
6 november 2021

Snelle service, heerlijk eten!

Marcel
5 november 2021
Buck
4 november 2021

Heerlijk vers, bij de pokebol is de sushi rijst een beetje lauw, zo lekker! Kom hier bijna elke week en altijd weer super kwaliteit. Ik hoef nergens anders meer naar toe om sushi te eten.

Nicole lodewijks
1 november 2021

Bezorging was wat laat maar het was heel slecht weer dus begrijpelijk. Sushi was lekker alleen zijn sommige wat aan de grote kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk F.
1 november 2021

Erg lekkere sushi en fijne service. Super voor de klant!

Irma
31 oktober 2021

Lekker eten voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ariane
31 oktober 2021

De plastic bakjes voor de wasabi en gember zijn niet te openen Dat gaf wat ergernis Maar de Sushi’s waren voortreffelijk lekker!

-
31 oktober 2021

lekkere sushi, netjes optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
30 oktober 2021

Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt.

Peter
29 oktober 2021

Het was weer lekker👍

Elly
23 oktober 2021

lekker gegeten en netjes bezorgd

Mark
22 oktober 2021
Nadia
20 oktober 2021

Ik bestel vaker bij jullie en we genieten er altijd van. Maar vandaag was het ons echt tegen gevallen. Het leek net of het vandaag niet vers was...

Karin Timmermans
16 oktober 2021

Het zag er prima uit en was lekker goed optijd geleverd

Bo
16 oktober 2021
Ramon
12 oktober 2021

Prima op tijd. Compleet en weer erg lekker zoals altijd.

Auke
11 oktober 2021

Zoals altijd is de kwaliteit weer super.

Dennis van Maurik
10 oktober 2021

Shushi was op zich prima. Smaak was alleen niet heel uitgesproken bij de crispy variant. Kan zijn dat dit misschien te maken met het probleem wat ik hier verder op beschrijf. Er waren twee dingen wat voor ons wat beter kon. Plastic bakjes is niet meer van deze tijd. Er zijn betere alternatieven. Het bakje met shushi waar saus op zat, werd onderin de tas geplaatst. Door de druk van de bovenste bakjes werd de saus geplet in de shushi en deels zat aan het deksel. Hier moet rekening mee gehouden worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine Finch
10 oktober 2021

super lekker...als altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten prima op tijd bezorgd vriendelijke jongen die de bestelling kwam afleveren

Nad
8 oktober 2021

👍👍😋😋