Beoordelingen van Genkei Geldrop

Recente recensies van Genkei Geldrop

5 sterren na 275 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Super verse sushi en warme gerechten waren fantastisch. We hebben heerlijk genoten.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers gemaakt

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging even iets mis, meteen geregeld supervriendelijk en natuurlijk super lekker.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de wakamesalade na was de kwaliteit van de bestelde gerechten top. Over de wakamesalade zijn we helaas niet te spreken. De vorige keren dat we wakamesalade hebben besteld waren de salade en de andere groenten met aandacht en finesse in smalle reepjes gesneden. Daar bovenop werd een portie zeewiersalade gelegd. Deze keer waren de salade en de groenten zeer grof gesneden! Het leek alsof men met de hand een hoeveelheid groente in het bakje heeft gedeponeerd met daar bovenop de zeewiersalade. Met de vrij hoge prijs voor de wakamesalade zoals die de vorige keren werd geleverd had ik geen moeite, de wakamesalade die nu is geleverd is nog geen 1 Euro waard!

Reactie van Genkei:Hallo Charles, Dat is inderdaad vervelend wij zullen hier de volgende keer beter op letten! Als u bij uw volgende bestelling dit even vermeld krijgt u 10% korting

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakt altijd goed, fijn dat er veel keuze is. Prijs kwaliteit is ook echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers , smaakvol verhouding rijst en ingrediënten goed veel keuze en bezorging optijd TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, jammer dat bij zo'n grote bestelling maar 2 sets eetstokjes zitten.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Precies op tijd bezorgd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten bezorgtijd, en lekker!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere kip salade dan normaal minder lekker en droog verder was het heerlijk

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer erg lekker

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en sushi!!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmm Was lekker. ...als altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi & pokebowls😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw top! Top kwaliteit, super lekker en op tijd geleverd. De bestelling was er zelfs 5 min te vroeg en wij nog niet thuis. De jonge heeft op ons gewacht, wow! Klasse service!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi al was deze keer de crunchy iets minder crunchy.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd! Ik moest wat langer wachten, en ik kreeg er een gratis rol bij, goede service!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi en die actie die ze nu hebben is geweldig! Zo is het heerljjk en betaalbaar👍🏻

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd. Ga zeker vaker bestellen!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl besteld, was heerlijk! Zou ook leuk zijn als je je bowl zelf kon samenstellen

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zo als altijd

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd optijd gebracht zag er goed verpakt uit en vooral t was erg smakelijk top

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima op tijd! Fijn dat er zo’n zaak in Geldrop zit. Wij waren dik tevreden! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bij Genkei besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk gegeten. Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Zeker een aanrader!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten! Zeker niet de laatste keer!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heel lekker, maar vond vandaag de sushi stukken te groot, was een heel mond vol.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger! Goede en lekkere sushi en niet duur. Een echt aanrader! ☺️🙂

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en het zag er ook goed verzorgd uit.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De bestelling werd 15 min eerder bezorgd, was goed warm en zeer lekker. Echt een aanrader.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! En het eten staat altijd precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mmmmm was zo lekker ! 😊😊😊

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer lekker gegeten en snel bezorgd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: FANTASTISCH! Prijs-Kwaliteit TOP! Super snel geleverd. Klasse!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was weer super goed! We hebben genoten. Enige kleine minpuntje: De afhaal tijd werd helaas niet gehaald. Werd toch wel 30 minuten later....

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ruim 20 minuten te vroeg. Aangezien we ook nog ander eten hadden besteld, konden we niet samen eten. Als er een tijd wordt aangegeven, zou het ook fijn zijn als die tijd wordt aangehouden

Reactie van Genkei:Hallo Audrey, dat is inderdaad niet fijn. Als er veel bestellingen zijn rond dezelfde tijd moeten we helaas af en toe een bestelling eerder brengen zodat er geen bestellingen te laat worden geleverd. Echter zullen wij hier voortaan beter op letten. Dankjewel voor je tip. Met vriendelijke groeten team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer slechte beoordeling gegeven. Toch nog een keer geprobeerd: deze keer 5 sterren waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was Super lekker !

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en de beste sushi uit de omgeving

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling na plaatsen nog makkelijk kunnen wijzigen. Superlekkere sushi! Enige tip; iets meer sojasaus :) . 2 flesjes voor 90 sushi's is vrij weinig.. Maar jumjum wat lekker!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de twee porties yakitori spiesjes niet gaar wij hebben deze dan ook niet durven op eten , ook waren de garnalen en loempia’s koud dit is niet wat we van jullie gewent zijn De sushi was heerlijk wel was was twee flesjes soja saus op zo n grote bestelling echt te weinig , gelukkig had ik zelf nog iets in huis , ook kwam de sushi niet ongeschonden aan ik denk door dat dit in een gewone fietstas bezorgt wordt , wordt deze koud en blijft deze niet onbeschadigd Helaas zijn wij deze ronde niet zo tevreden helaas

Reactie van Genkei:Hoi Rijkers, wat vervelend om te horen dat uw bestelling zo slecht geleverd is door ons. Wij vinden het belangrijk dat wij altijd de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Soms door de drukte kunnen er wat dingen fout gaan. Wij zullen uw feedback meenemen en we zullen er voor zorgen dat dit niet nog een keer gebeurd. Onze excuses! Met vriendelijke groeten team Genkei

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, vers gemaakt! En veel keus :)

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zeer lekker en goed gemaakt!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en erg lekker!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Crunchy box besteld, super vers en erg lekker!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd stond de bezorger ( sorry dat ik geen fooi voor je had, kan dat volgende keer via ideal?) voor de deur. De sushi was erg lekker, een mooie prijs/kwaliteits verhouding! Aanrader hoor!

Reactie van Genkei:Hoi Pien, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. U kunt op onze site na de bestelling fooi selecteren of aan de deur contant geven aan de bezorger. Wij hopen dat we uw vraag zo voldoende hebben beantwoord. Met vriendelijke groet team Genkei

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede portie grootte, goede smaken

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super en snelle bezorging. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi,, heerlijk van smaak, we hebben nu voor de derde keer besteld, en zeker niet voor de laatste keer! Alles stond mooi op tijd klaar, en wat warm moest zijn was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi's waren erg lekker , maar de stukjes gebakken zalm waren te droog en de 2 salades , krab en zalm , hadden weinig smaak .

Reactie van Genkei:Hoi John, fijn om te horen dat het lekker was! Wij zullen er op letten. Dankjewel voor de feedback. Met vriendelijke groeten team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk Bezorging was snel, vriendelijke bezorger

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er met een uurtje. Kreeg een bestelling van een andere klant die ik uiteindelijk mocht houden. Goed opgelost. Eten was lekker. Rijst soms wat klef maar wel lekker

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi, alleen jammer dat de Double Salmon Roll en Dragon Roll tegen de plastic deksel geplakt zaten omdat ze qua formaat te groot zijn voor het bakje. Zag er niet smakelijk uit.

Reactie van Genkei:Hoi Henk, wat jammer om te horen dat de sushi niet mooi zat verpakt. Wij zullen uw feedback meenemen en er op gaan letten. Met vriendelijke groet team Genkei

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb vaak sushi gegeten, maar nog nooit zo’n lekkere sushi gehad als bij genkei! Wauw heerlijk vers. En de genkei bowl was ook heerlijk! Dit is zeker een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer besteld en snel bezorgd, super lekker gegeten, goede kwaliteit. Voor heel veel herhaling vatbaar :)

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.!!! Zeker voor herhaling vatbaar

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. De bezorging was zelfs 10 min eerder dan aangegeven. Alles was lekker warm en vers. Op en top een aanrader voor iedereen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en het werd precies op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi zoals sushi hoort te zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik positieve kritiek mag geven, de tonijn zou iets dunner gesneden mogen worden. . Top gegeten, goede smaak sensaties.

Reactie van Genkei:Hoi, dankjewel voor de tip. Wij zullen hier zeker op gaan letten! Met vriendelijke groet team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes ruim optijd gebracht , verse sushi fijn bedrijfje...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!!!!! Bezorgservice heel goed en vriendelijk Een nieuwe tevreden klant erbij . Succes tijdens deze corona crisis.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de bezorging was de sushi uit hun bakjes geschud. Ook was de ‘saus’ van bepaalde sushi stukjes meer op de verpakking terecht gekomen dan op de sushi. Verder wel smakelijk.

Reactie van Genkei:Hoi Daniel, vervelend om te horen! Wij zullen hier voortaan extra goed opletten. Met vriendelijke groet team Genkei

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, voor herhaling vatbaar

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd absoluut top en voor een scherpe prijs 👍🏼

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, we hebben alles los besteld, aanrader

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Weer genoten.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Goed gevuld. Zeker vaker bestellen.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren via thuisbezorgd voor t eerst besteld, het was zo ontzettend lekker en snel bezorgd, dat ik vandaag echt nog n keer moest bestellen. En weer heel erg snel bezorgd en het was wederom echt ontzettend lekker. Vriendelijke bezorger ook.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat wij bij jullie mochten bestellen. Het was echt heerlijk, voor herhaling vatbaar.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste maar ook echt de allerbeste sushi!!!!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Zondag erg lang moeten wachten op onze bestelling. Voor het wachtenextra mini loempia's en Kip Yakitori . Super vers en hoog op smaak. Ondanks het lange wachten, gaan we zeker nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had smorgens vroeg net voor 10.00u al besteld, toch kwamen ze 15 minuten later dan de gekozen tijd bezorgen. De yakitori spiesjes waren helaas al koud toen het hier aankwam. Toch jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg tegenvallen deze keer. Bezorging was 3 kwartier te vroeg,gelukkig was ik al thuis. Het leek of de bestellinfg op zn kop had gelegen. Toen bleek het n verkeerde bestelling te zijn. Gebeld en zou opgelost worden. Dit heeft 2 uur en drie kwartier geduurd na nog n telefoontje. Smaak zeer eentonig. Tegenvaller in zn geheel

Reactie van Genkei:Hallo Dian, Zie reactie in uw mailbox.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk was het Valentijn en druk dus we snapte dat het allemaal wat langer duurt, maar dit! We hadden om 16.00 een bestelling geplaatst en 19.00 als bezorgtijd aangegeven. Het eten kwam om 20.20 en was ijskoud. Alle warme gerechten waren niet meer te eten en de sushi lag los in de tas. Jammer....

Reactie van Genkei:Beste Meliisa, Zie mailbox voor reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt. Vooral de avocado ebirol😋😋 Voor de eerste keer maar zeker niet de laatste..

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klopte. Was op tijd en lekker. Vriendelijke bezorging.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk vers. zalig

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk vers ....en voor de aangegeven tijd was de jonge man er al ...het is heerlijk ...gaan we zeker vaker doen ...top

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Snelle levering, zelfs eerder dan besteld😉. Echt een aanrader!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten!!!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, De bestelling was exact op tijd. De sushi was lekker warm en de andere gerechten ook. We hebben nu al meerdere keren besteld en alles is heerlijk, goed en ruim in proportie. Een aanrader voor iedereen.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de eerste besteld bij Genkei heel goed bevallen netjes op tijd en bovenal de sushi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de gember vergeten die ik graag erbij eet, verder alles prima erg lekker

Reactie van Genkei:Hoi Huub wat vervelend om te horen dat we de gember vergeten waren! We zullen hier extra op gaan letten. Met vriendelijke groet team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekker vers helaas iets te weinig sojasaus verder een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed. Afhalen minder. Het was erg chaotisch, hadden overal bestelbonnen liggen. Kon het eten om 19.00 ophalen maar ging om 19.30 pas naar buiten. En met mij waren meer mensen aan het wachten.

Reactie van Genkei:Hallo Miriam, Vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten sommige dagen is het drukker als de andere maar we doen ons best!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam weer bijna een uur te laat. Dit was de derde keer. Van de 4x dat we besteld hebben. Deze keer moesten we zelf bellen. Heel jammer want de kwaliteit is goed.

Reactie van Genkei:hallo Brigitte, Wat jammer om te horen dat je zo vaak heb moeten wachten onze excuses hiervoor! Wij gaan ons best doen om dit in de toekomst te verbeteren!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig. De sushi was vers, de side dishes lekker warm, we hebben genoten!! En het zat op mooie, stevige schalen. Een heel klein minpuntje, de meegegeven sojasaus was erg weinig, 6 kleine flesjes op een flinke hoeveelheid sushi

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten blijft heerlijk. Al meerdere malen besteld. Alleen nu werd het een uur later bezorgd dan was aangegeven. En ik heb een keer of 8 proberen te bellen maar er werd niet opgenomen...

Reactie van Genkei:Hey Danielle, Onze excuses voor het lange wachten! wij doen ook op drukkere dagen ons best om alles op tijd te bezorgen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Mijn complimenten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke gevarieerde schotel waar we met de hele familie van hebben gesmuld.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging exact op tijd en het was weer heerlijk! Zo lekker vers en mooie combinaties van smaken! Voor ons nu de 3e keer en heel erg voor herhaling vatbaar. De Family Box en de Special Box zijn echt een topcombinatie.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alles op tijd klaar, super vers en vriendelijk personeel.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat de recensies zo goed waren, ook een keer besteld bij Genkei. Erg lang op ons eten moeten wachten. Achteraf netjes hun excuses aangeboden voor de vertraging. Maar de sushi was verder super lekker en vers. Nette service. We zullen zeker nog een keer bestellen.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam na gebeld te hebben 45 min te laat. Ik had 2x mini loempia's met zeewier besteld ik kreeg maar 1x op de rekening wel 2x betaald. Nu 1x tegoed op mijn account?

Reactie van Genkei:Beste Carla, Graag bij volgende bestelling, bij opmerkingen # tegoed 2 x mini loempia. Dan zal mijn collega het mini loempia tegoed aan u te goed doen. excuses voor het ongemak. met vriendelijk groet Team Genkei

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging 25 minuten later dan gehoopt zonder bericht (dit kwam pas 10 minuten na bezorging) was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse kwaliteit sushi. Op de site stond 82 stuks en op de menukaart stond 72 stuks. We hebben 72 stuks ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Sushi in town🙌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd klaar (opgehaald)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, erg lekker. Gaan we zeker nog een keer bestellen!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke site ! Heerlijk gegeten ! Super snel !!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Gyoza ontbraken. Ze zaten niet bij de bestelling.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Jammer dat de bezorging 45min vertraagd was.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: top!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers! Bestelling werd ook netjes op de aangegeven tijd geleverd.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Mooi op tijd bezorgd.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Mocht iets meer sojasaus bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten! Jullie belde netjes dat de bezorger iets later was!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk ,echt top !! Tijd bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , verse sushi top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede en snelle bezorging !!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Genkei, Ontzettende lekkere sushi hebben jullie! De bami is ook ontzettend lekker! Waar ik soms wel een beetje van baal is dat jullie maar 1 vega sushirol hebben. Ik ben vegetarisch en heb dus alleen de keuze tussen de crispy rol en komkommer/roomkaas rol. Deze zijn een beetje 'saai'. Ik zou graag nog een andere optie zien die wat exclusiever is. Zo besteld mijn vriendin regelmatig een rolletje met vis, crispy, een avocado bovenop en een sausje. Dat ziet er zo lekker uit. Dus als jullie nog een extra vega optie die net wat luxer is op de kaart zouden zetten zou ik die regelmatig bestellen! Wie weet :) Groetjes Lois

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heel lekker echt top sushi

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Kiona! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Gin! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bij je thuis!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Bart! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl & sushi! Snelle sevice! Top!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Chantal! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. netjes verpakt. Optijd bezorgd. Goede prijs kwaliteit!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Jolanda! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en snel bezorgd. Daarnaast de lekkerste en meest verse sushi in de omgeving! Hier ga ik vaker eten!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Neele! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer besteld, Top sushi! Echt een aanrader en super vriendelijke medewerkers.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback René! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en andere warme gerechten. We hebben nu al voor de 3e keer besteld of afgehaald. De kwaliteit is zeer goed en je proeft dat het vers klaar gemaakt is. De sushi rijst is zelfs nog wat warm. Top service en een goede prijs voor deze kwaliteit. Een echte aanrader voor de Sushi lover!!!!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Chris! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Mijke! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw Rating Nico! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, vers, op tijd en voldoende. Wel best prijzig, maar niet duurder dan gemiddeld. Gewoon een goeie tent, niks mis mee.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Esther! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beetje weinig smaak was wel goed

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Theodoor! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw Rating Liseth! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Lonneke! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw Rating Crista! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging lekkere sushi!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De special box zag er niet alleen fantastisch uit, de sushi was ontzettend lekker! Perfect op temperatuur en helemaal vers bereid, dat proef je meteen. Een aanrader!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Anja! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!! Uiterst vriendelijke medewerkers! Goede kwaliteit eten! Een aanrader!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Irma! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en echt heerlijke sushi’s!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Monique! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en perfect op tijd geleverd! Aanrader!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Wendy! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De grill- gerechten waren niet echt warm. Sushi was prima.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Bart! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goede smaak, niet van die dikke rijsthappen, ziet er smakelijk uit. Zeer tevreden, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Carla! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Meneer Beers! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super en de service een 10.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Margriet! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekkere sushi!! Moeite waard om te bestellen.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten zag er ook erg goed uit Voor herhaling vatbaar

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback mvr. Van den Biggelaar! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback EV! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk grote schotel sushi besteld. Ongevraagd met veel extra’s erbij. Met 8 personen gesmuld op oudejaarsavond.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Chris! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Snelle levering

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback ingrid! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Liseth! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal Super , komen zeker weer iets bij jullie halen

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Carin! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als echte sushi eters, voor de eerste keer besteld bij Genkei te Geldrop. De bestelling was mooi op tijd. Prijs/kwaliteit is in orde. Wij hadden de X-mas special box besteld. Ik hoop dat deze na de kerstmis op het menu blijft staan onder een andere naam. Lekkere sushi, vers, echter de spicy tuna en de Californië maki waren heel erg koud. Deze waren dus blijkbaar al eerder gemaakt en in de ijskast bewaard. Ze smaakten wel nog vers, maar mijn inziens, iets te koud. De overige sushi waren een beetje lauw, echt lekker en dus ook helemaal vers. Zo hoort verse sushi dus te zijn, een beetje lauw. En de samenstelling van de sushi was ook heerlijk. Wij hadden ook een zalmsalade besteld. De dressing hierbij mag wat krachtiger, bijvoorbeeld een thousend islands saus of zo. Deze dressing was erg dun en smaakloos. En we hadden ook nog de Yakitory besteld. Deze was erg lekker. Al met al, lekkere verse sushi, en ondanks sommige sushi iets te koud waren en de dressing op de salade iets te flauw, wil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 20 min later bezorgd. En helaas geen extraatje vanwege mijn 50ste verjaardag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijk personeel en een goede prijs!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Roy! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!!!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Patricia! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer goed

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Ronken! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Wesley! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top bestel elke week wel een grote schaal

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Wesley! :) Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi, erg lekker en meer dan genoeg. Bestelling ging easy en was mooi op tijd conform afspraak.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Reinardus! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Yvo! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik deze week al typte jullie hebben er een vaste klant bij, vandaag weer heerlijk gegeten. Ga vooral zo door

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Sonja! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekkere sushi! Bedankt!

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Dilek! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Ellen! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Theresian! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen maandag pas gehoord dat er een sushirestaurant is in Geldrop. Jammer gisteren gesloten, maar vandaag besteld en wow wat een lekkere sushi zeg, jullie hebben er een vaste klant bij. Wat warm moest zijn was warm, netjes verpakt.echt een aanrader

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Sona, wordt erg gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij jullie & gelijk top service & lekkere sushi! Enorm blij dat jullie nu in Geldrop zitten! + lieve klantenservice

Reactie van Genkei:Dankjewel voor uw feedback Manïs! Met vriendelijke groet, Team Genkei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mie, aanrader! Vriendelijk personeel.

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback Frena, Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Alleen de marinade van de zalm was echt heel pittig en erg veel rijst tov de andere ingrediënten

Reactie van Genkei:Bedankt voor uw feedback, Elise! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerder dan sushipoint en een stuk dichterbij. Wel wat prijziger maar daar is de smaak ook naar!

Reactie van Genkei:Dankjewel voor de feedback René, hier doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling en heel erg lekker. Ik zat ook echt bomvol! Voor herhaling vatbaar

Reactie van Genkei:Dankjewel voor uw feedback Julie! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Goede prijs kwaliteit en snel bezorgd

Reactie van Genkei:Dankjewel voor je feedback Joyce! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijk gegeten. Top. Snelle bezorging en verse sushi die super lekker was.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zowel de sushi als de warme gerechten.

Reactie van Genkei:Hoi Danielle, ontzettend bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi. Bezorging was ontzettend snel! Een mooie nieuwe toevoeging aan Geldrop

Reactie van Genkei:Bedankt voor deze woorden! Met vriendelijke groet, Team Genkei

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Veel variatie!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi gegeten en vlotte bezorgtijd. Aanrader voor Geldrop!!

Reactie van Genkei:Hoi Susanne, dankjewel voor de feedback! Hier krijgen wij positieve energy van. :) Met vriendelijke groet, team Genkei

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd, zelfs iets te vroeg. Goed en netjes verpakt. Heerlijk gegeten, zal hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had niet de juiste bestelling ontvangen maar desondanks was het heerlijk en zelfs voor de bezorgtijd bezorgd.helemaal top en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi vind het lekkerder dan sushipoint. Had sushi met garnaal was nog lekker warm. Smaakte echt vers dat vind ik erg belangrijk! En het was er ook nog eens snel. Zou iedereen aanraden sushi te bestellen bij jullie.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was smullen! Sushi zag er netjes uit en smaakte heerlijk. Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Lief dat we een gerechtje als cadeautje kregen! We bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van sushi, heel lekker! Helaas vanwege de drukte van 5 dec moesten we 2 uur wachten.....

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers gemaakt. De smaak is voortreffelijk. Het enig minpuntje is dat er te weinig wasibi en sojasaus bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Reactie van Genkei:Dankjewel Patty, we zijn blij dat het had gesmaakt. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Genkei:Bedankt voor de rating! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 15 minuten gewacht en al in de ochtend besteld, dus ze hadden de tijd! Jammer

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Genkei:Bedankt voor de rating! :)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Dit is echt vers! Bezorging was wat later dan gepland. Hierover is van te voren gebeld door het bedrijf en boden een gratis extra. Erg nette service.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was super Hoeveelheid perfect Online plan systeem kan beter Zeer tevreden en raad het zeker anderen aan

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw echt heerlijke sushi, en de noodles enz waren ook lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ik wilde nooit sushi afhalen want thuis smaakt het niet zo lekker als in een restaurant. Maar deze waren F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H!! Dank daarvoor!

Reactie van Genkei:Hoi Maud, dat is heel lief van je! Dankjewel voor deze woorden. We doen ons best! :)

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Genkei:Bedankt voor de rating! :)

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed ! Echt een aanrader

Reactie van Genkei:Dankjewel Gerda, fijn om te horen dat het u beviel! :) groetjes, team genkei

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd en echt superlekker en vers top!eindelijk lekkere sushi in geldrop

Reactie van Genkei:Hoi Danielle, dankjewel voor je feedback! We beginnen al een beetje rood te worden. :) groetjes, team genkei

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker goed op tijd onze nieuwe goto Shusi

Reactie van Genkei:Hoi Patrick, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent! :)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect etentje houwe we eron

Reactie van Genkei:Hoi Sjak, jij tevreden, wij tevreden! :) groetjes, team Genkei

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en zeer nette service!

Reactie van Genkei:Dankjewel voor je feedback Michelé! :)

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijk gegeten! Lekkere sushi! Blij dat Genkei in Geldrop is gekomen ☺️

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top

Reactie van Genkei:Dankjewel voor de feedback esther! Top! :)

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Alles snel klaar en de sushi was super lekker. Wij hebben goed kunnen genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt top sushi

Reactie van Genkei:Dankjewel voor je feedback Britt! We waarderen het. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi van goede kwaliteit. Online bestellen werkt perfect. Service super en levering volgens afspraak. Een aanwinst voor Geldrop.

Reactie van Genkei:Beste mevrouw Verest, dankuwel voor uw feedback! Heel fijn om te horen! Groetjes, team Genkei

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Is inmiddels de 3e x dat we sushi hebben besteld en alweer top. Goede service en lekkere sushi

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers. Op tijd en super lekker

Reactie van Genkei:Dankjewel! Hier doen we het voor! :)

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 min. later dan gevraagde tijd. Ook over gebeld, maakt normaal niet uit, maar moest nu binnen 15 min op gegeten, wel jammer!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, met name de gyoza, tonijnmouse-sushi en de Japanse noedels. Enige minpuntje was dat het iets warmer had gemogen (na bezorging). Wellicht hierin kiezen voor ander soort bakjes/verpakking. Maar ondanks dat, zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, groot aanbod. Netjes optijd geleverd.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste bestelling maar er gaan er zeker meerdere volgen. Het was heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en het was er met 20 min!! Erg tevreden hier ga ik vaker bestellen

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Voor de tweede keer besteld Favorite

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit/prijs verhouding. Zeker bij afhaal 10% korting was voor ons een trigger om zelf even op en neer te rijden. Zeker een aanrader voor de volgende keer. Zelf houden we erg van ingemaakte gember en wasabi. Deze hadden we zelf in huis, omdat er anders te weinig is voor ons. Ga zo door!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de warme, als de sushi gerechten waren heerlijk!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!! En lekker in de buurt

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd thuis bezorgd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 sushi boxen besteld, smaakte goed en vers. Ook perfecte combi's na mijn smaak. Omdat de bezorging langer duurde dan gepland zat er ter compensatie portie gepaneerde garnaal bij. Nice service!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding is top. Zeer ruime keuze. Lekkere, verse sushi. Aanrader! Wij bestellen zeker vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, Poke Bowl waren super! 4 sterren want er wordt nog niet bezorgd in postcode 5661 wat ook "gewoon" Geldrop is

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar. In het kort: lekker, vers, smaakvol, divers, goede porties en prima prijs!

Reactie van Genkei:Dankjewel voor je feedback Michiel, doet ons goed! :)

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Wij bestellen vaker!

Reactie van Genkei:Bedankt Jelske voor uw feedback, erg fijn om te horen!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Sushi was op goede temperatuur! Service was top! En dank voor de Ebi fry ;)

Reactie van Genkei:Excuses nogmaals voor de langere bezorgtijd, wij zijn erg blij dat u het goed heeft ervaren! Geen dank, u bedankt voor de positieve feedback!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi. Niet duur en snelle bezorging. Gaan we snel nog eens doen!

Reactie van Genkei:Bedankt Marco voor uw feedback! Erg fijn om te horen, hier doen we het voor!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi we hebben er van genoten. We zullen zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Genkei:Super! Bedankt voor uw feedback Susan! We kijken er naar uit om uw bestelling weer klaar te maken!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verrast, het was heerlijk! En heerlijke gefrituurde garnalen erbij die ik niet had besteld. Foutje of attentie? Heel leuk in elk geval. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Genkei:Bedankt Anouk voor uw feedback! Dat is erg fijn om te horen! De gefrituurde garnalen kreeg u kado! :)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend. Heerlijke sushi. Wel erg lang ( 1,5 uur) moeten wachten op bezorging maar dat zal ongetwijfeld met de aanloopproblemen te maken hebben gehad. Aanwinst voor Geldrop.

Reactie van Genkei:Bedankt Peer voor uw feedback! Wij zullen hier aan werken. Gelukkig had alles gesmaakt!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere goede sushi!!!👌🏼👌🏼 Blij dat jullie in geldrop zitten, hoeven we niet meer naar Eindhoven voor onze sushi! Wij bestellen voortaan bij jullie!😄

Reactie van Genkei:Goed om te horen Laura! Tof dat jullie het zo positief hebben ervaren, de deur staat altijd open voor jullie!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel.

Reactie van Genkei:Dankjewel Patty voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent, dat doet ons goed!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op de openingsdag. Heerlijke sushi, vooral de ebi avocado. Ook de karaage en torikstsu erg lekker! We misten alleen de stokjes, maar gaan hier vaker bestellen!

Reactie van Genkei:Excuses Benny, we gaan hier extra op letten! Fijn om te horen dat het gesmaakt had, bedankt voor uw feedback!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x genkei. Top sushi

Reactie van Genkei:Bedankt Kevin voor je feedback, we zijn blij dat je tevreden bent!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker, helaas geen stokjes bij gekregen en was op werk dus had deze ook niet verder :)

Reactie van Genkei:Excuses we gaan hier extra op letten, we zijn blij dat het heeft gesmaakt! Bedankt voor uw feedback!